CLICK ME :3

my little words for u guys...

hallu hallu hallu, what up? welcome to my blog. it is real story about me. never been fake cause i hate fake. totally if a person try to be fake. urgh disgusting. this blog just not only story about me but story of my besties, okay. sorry cakap english. aku anak malaysia...


aku tau aku ta perfect and FYI nobody perfect pon kat dunia nie, so to the haters, kalau agak-agak benci or menjengkelkan membace post aku, u guys just grouse (teruk) sebab nak bace jugak. but tapi jangan lah nak bising-bising plak. grrr...


to those yang really nice people, hope korng still be nice till the world ends... follow la blog ini. and akan dihormati dan dikasihani. heeee

bird


Monday, 13 August 2012

IAMNEETA PICTURES

hey u alls... what up? this is another entry about my fav band  (of course). ini bukan latest update pasal band nie. if korang nak latest update pasal diorang, of course, melalui facebook, twitter,youtube and web...







atas tu semue personal acc twitter diorang. click here to find more :)

okay now I nak teruskan dengan entry nie, entry kali nie akan dihujani dengan gambar gambar IamNEETA okay. so, semue nie antare yang jadi fav :3












































ade di antare gambar gambar tu meski korang da penah tengok kan. of course la. search dekat google pown boleh dapat. some dr fb and some dr twitter. so before aku curik gambar gambar yang seakan persenal tu aku da tanye tuan badan and mereka approve. so hope tak kene banned nanti *peace


bawah nie semue amy yang lukis:









hanye yang ini aje aku yang buat






okay hanye ini je aku nak buat hari nie. wish one day kan capture picture with them #wishing







LIKE LIKE LIKE :) i like u.. clik komen box n leave da comment

No comments:

Share it

CLICK ME :3